DRANKEN / LUNCH / BURGERS / 2SHARE / STARTERS / DINER / GROEPSOPTIES
DRANKEN Onze dranken
LUNCH Lunchsoepen

Onze soepen worden geserveerd met brood

Zuppa di pomodoro 7

Italiaanse tomatensoep geserveerd met brood

Sandwiches

Diverse Sandwiches geserveerd tot 17.00 uur

Carpaccio Sandwich 10

Zuurdesem met dun gesneden rundvlees. truffel mayonaise, Parmesan en rucola

Kroketten 8

Zuurdesem of Briochebroodje met 2 rundvleeskroketten en mosterd

Clubhouse Sandwich 12

Toast met kaas, gebakken kipfilet, spek en cocktailsaus, geserveerd met krulfrites

New York Smoked Brisket 12

Brioche broodje met smoked brisket, yellow mustard & krulfrites

Caprese Sandwich 7

Foccacia met mozzarella, tomaat en pesto uit de oven

Uitsmijter 9

3 gebakken spiegeleitjes op brood met ham en kaas

Veggie Clubhouse Sandwich 12

zuurdesem met houmous, gegrilde groenten & krulfrites

Smoked Chicken Sandwich 7

Focaccia met gerookte kipfilet en honingmosterd dressing

Zalm Sandwich 12

Brioche broodje met gerookte zalm cream cheese & avocado

Parmaham Sandwich 12

Focaccia met Parmaham, houmous & Parmesan

BURGERS Onze Burgers

Al onze burgers zijn huisgemaakt met de mooiste, eerlijkste en duurzaamste producten. Onze beef burgers zijn gemaakt van 100% Galloway rundvlees. Van deze burgers kun je genieten zonder je schuldig te voelen! Onze burgers worden geserveerd op een briochebroodje en met steakfrites.

Old Dutch Burger 18

Beefbuger van de grill met gebakken paddstoelen, truffelsaus en oude kaas

Avocado burger 15

Met mais, quinoa & tomatensalsa

Galloway Beefburger 16

Burger van de grillmet cheddar, bacon en onze chipottle saus

2SHARE / STARTERS 2 SHARE / 2 START

Onderstaand vindt u onze 2Share gerechten. Deze gerechten zijn allemaal ter grootte van een voorgerecht. Kies een of meerdere gerechtjes of stel meerdere gangen samen uit onze 2Share en A la carte kaart. Kies een aantal gerechten en deel deze gezellig met uw gezelschap.

Scampi Aglio Olio 10

knoflookolie | brood

Carpaccio 10

Dun gesneden rundvlees met truffelmayonaise, Parmesan & rucola

GARNALENKROKETTEN 10

citroenmayonaise

MACHO NACHO 7

jalapenos | cheddar | guacamole

calamari 8

gefrituurde inktvisringen met aioli

flatbread 8

Huisgemaakte flatbreds met humus, tzaziki & tapenade

Ailoli 5

brood

Olijven 5

KNOFLOOK OLIJVEN

fALAFEL 8

met flatbread & tzatziki

kruidenboter 5

divers brood | kruidenboter

Bruschetta 7

Tomaten bruschetta met basilicum

Beef Nacho 8

met gehakt in tomatensaus, cheddar & Creme fraiche

Bitterballen 7

8 bitterballen met mosterd

Borrelgarnituur 10

mix van diverse gefrituurde snacks

Bierplankje 18

Olijven, bitterballen, kaasblokjes, nachos, Parmaham, brood & Aioli

2H Mixed Platter 29

Scampi aglio olio, jerk chicken, Flatbread, houmous, tzaziki, tapenade, Parmham & Carpaccio

DINER Hoofdgerechten
Steak 19

Biefstuk van de grill met seizoensgroenten en geroosterde aardappels, keuze uit peper-, rode port- of champignonsaus, of kruidenboter

Sticky Ribs 19

Onze lichtzoete spare ribs geserveerd met coleslaw, aardappelsalade, mais, smoked bbq- en knoflooksaus

Varkenshaas Twee Heeren 19

met gebakken paddestoelen gevuld varkenshaasje gegratineerd met brie, met warme groenten en geroosterde aardappels

Pasta Scampi 19

Linguini | Parmesan | zongedroogde tomaat | rucola |

Jamaican Jerk Chicken 17

Licht pikante kipspiesjes met wilde rijst, mangochutney en maiskolf

Sate -

Sate van de haas met atjar, kroepoek & steakfrites 2 stokjes 16,- 3 stokjes 18,- 4 stokjes 20,-

Zeebaars 19

Gegrilde zeebaars met geroosterde aardappels, warme groenten & citroenolie

Pasta Funghi 18

Verse linguini met paddstoelen, groenten en ricotta

Desserts

Onze desserts

White Chocolat Lava 7

Witte chocolade lavacake met mango & passievrucht

Citroen tartelette 7

Citroentartelette met frambozenijs & Meringue

Chocoloco 6

Chocolade mousse, chocolade brownie en macaron

Salades

geserveerd met brood of frites. Kleine salade € 10,- / Grote Salade € 19,-

Zalm & Scampi -

Frisse salade met gerookte zalm, in knoflookolie gebakken scampi , kappers en citroenmayonaise

Salade Val DIeu -

Gemengde salade met een abdijkaasje uit de oven met Balsamicodressing & spekjes

Salade Chevre -

Jonge gegrilde geitenkaas op een frisse gemengde salade met honingmosterd dressing en gekarameliseerde walnoten

Een eigen gerecht of mee eten....
Kinderen -

Kinderen onder de 12 kunnen een gerecht uit de kaart kiezen en deze zal dan voor 50% van de prijs als aangepaste portie gserveerd worden, uiteraard mag je ook gewoon een bordje vragen om met de rest me te eten

GROEPSOPTIES MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Hier vind u een aantal van onze mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen



Maart 2019

Hospitality Hero Bulent vertelt:'Als onze gasten tevreden zijn, ben ik het ook!'

Zodra je bij De Twee Heeren in Maastricht binnenstapt, beland je in een warm bad. Wij genieten ervan om jou als gast in de watten te leggen. Gastvrijheid is voor ons dan ook net zo normaal als douchen, boodschappen doen en slapen. Vandaag vertelt onze “Hospitality Hero” Bulent hoe hij ervoor zorgt dat jij je altijd welkom voelt!

Nog nét niet met de paplepel…

De horeca is me nog nét niet met de paplepel ingegoten. Op mijn 15e rolde ik de horeca in en ik ben nooit meer weggegaan. Naast mijn studie werkte ik als afwasser en zo ben je ineens ruim vijftien jaar verder en een bekend gezicht in De Twee Heeren. De horeca pakte me meteen en ik raakte steeds meer geïnspireerd door het vak. Ik leerde koken en bedienen en al gauw stond ik niet meer met mijn handen in het sop, maar bezorgde ik de gasten een mooie ervaring!

Alles moet kloppen!

Iedere dag zorg ik ervoor dat onze gasten blij zijn. Dan is het heel belangrijk dat alles klopt. Achter het serveren van dat vers getapte pilsje of de heerlijke Barfood-gerechten zit een hele organisatie. Geen dag is dan ook hetzelfde. Ik ben altijd wel bezig, van reserveringen aannemen en inplannen tot roosters maken en van overleg met de keuken tot het instrueren van het team. Daarnaast heb ik steeds weer ideeën om De Twee Heeren nog beter te maken, waar ik gelukkig ook alle vrijheid in krijg.
Het allerleukste van mijn functie is toch echt om onze gasten in de watten te leggen en te zien dat onze inzet leidt tot happy gasten!


Happiness & Hospitality (2H)

Als een gast tevreden naar huis gaat ben ik ook blij. Happiness & Hospitality vormen de rode draad binnen De Twee Heeren. Als één van ons een tafel bedient, gebeurt dat met volle aandacht. Wij zijn als team een familie en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze gasten. Je welkom voelen is als je het mij vraagt het allerbelangrijkste!

Niets is te gek

We doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo hebben we een speciale kaart vol heerlijke glutenvrije gerechten. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van verschillende allergieën en houden wij rekening met de wensen van onze gasten. We geven ze daarbij graag een deskundig advies bij het maken van een keuze om toch heerlijk te kunnen eten. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat ons team dit goed uitvoert. Daarom sta ik ze altijd bij op de werkvloer. Goed voor je gasten kunnen zorgen begint met de juiste mindset. Onze gasten worden niet behandeld als klant of koning. We behandelen onze gasten zoals wij zélf behandeld willen worden. Je merkt dat het team hierdoor nét die extra stap zet.


Kom proeven, proosten en genieten!

Laat je lekker verrassen door een van onze vele speciaal bieren, geniet van de gezellige sfeer en proef van onze smakelijke menukaart. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat het dan aan ons over en geniet van een heerlijke selectie van onze barfood-kaart. Enne… heb je nou echt lekker gegeten en vraag je je af wie dit allemaal heeft staan bereiden? Geef dan een rondje bier aan ons keukenpersoneel. Ze komen dan gezellig even proosten aan tafel! (Wel pas na 20:00 uur want anders kunnen ze niet stoppen met drinken!)

"Enjoy Great Times With Great People" De Twee Heeren, maart 2019